Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

3 november 2019
AuteurBouma
10,0

Prima bakkie


Sterke punten:
Komt afspraak goed na netjes en goed materiaal en vriendelijk personeel

31 oktober 2019
AuteurRick
10,0

Perfecte service


Sterke punten:
Netjes op tijd geleverd en zeer vriendelijk behulpzaam personeel

22 oktober 2019
AuteurWim Keller
10,0

Zeer goede ervaring en vriendelijke leverancier


Sterke punten:
Een container gehuurd en werd gebracht door Visser. Deze was op de afgesproken dag geleverd. Zou eerst een 3 Kub container bestellen maar heb toch een 6 Kub gedaan. Immers je hebt altijd meer afval dan je denkt. Maar goed ook het was achteraf ongeveer 5 Kub. Omdat ik alles al bij elkaar gelegd had was deze container zo gevuld. Na een paar uurtjes de container vol en die zelfde dag nog aangemeld om op te halen. En ja ook mooi optijd deze container opgehaald. Was goed beladen, mooi volgens de regels. Nee ik geef dit bedrijf een dikke voldoende.

3 oktober 2019
AuteurW.Boorsma
8,0

Beoordeling


Sterke punten:
Goed

1 oktober 2019
AuteurRichard louwsma
10,0

goed bedrijf.


Sterke punten:
fijne samen werking.
snelle afhandeling.

30 september 2019
AuteurEelco
10,0

Top


Sterke punten:
Heel erg tevreden afspraken zijn top gegaan

29 september 2019
AuteurRadio Weststellingwerf Centraal
10,0

Uitstekend!👍


Sterke punten:
Prima bedrijf. Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar!

27 september 2019
AuteurBert Allema
8,0

mobiel bellen uit auto is lastig en duurt mijn inziens te lang.
je krijgt eerst alle opties voor het bestellen van 1 container, en dan pas komt Dennis ervoor.

24 september 2019
Auteuranonymous
8,0

albert


Sterke punten:
Prima, geen klachten

23 september 2019
AuteurSandra Beuker
8,0

prima


Sterke punten:
wij zijn super tevreden. wij hebben voornamelijk mailcontact als het gaat om het wisselen van de containers.
als er andere dingen zijn dan komt Harrit Kingma even langs. het afhandelen met andere problemen met Jaap Jilderts gaat ook prima. over het

23 september 2019
AuteurHOME life
10,0

Top bedrijf erg vriendelijk personeel!

23 september 2019
Auteurjappie storm
8,0

vind het een mooie samen werking,denken mee op kantoor en chaufeurs,

23 september 2019
AuteurJT. Schippers
9,0

Samenwerking met Visser


Sterke punten:
Prettige en correcte samenwerking

19 september 2019
Auteuranonymous
8,0

Goed

19 september 2019
AuteurHenk Borger
8,0

Henk Borger

3 september 2019
Auteuranonymous
10,0

geheel volgens afspraak .


Sterke punten:
mooie korte lijnen zonder moeilijk gedoe.

7 augustus 2019
Auteurklaas struiksma
10,0

ben zeer tevreden over Visser als ik bel dan wordt ik vriendelijk geholpen en meestal heb ik de volgende dag al een bak of is hij geruild

prima zo door gaan

2 augustus 2019
Auteurminne fokkema
8,0

tevreden klant


Sterke punten:
goed

28 juli 2019
AuteurJohn Clement
10,0

Ook voor particuliere afspraken.


Sterke punten:
we zijn uitermate snel en correct geholpen. Zowel brengen als ophalen. Top.

25 juli 2019
AuteurVos
9,0

dikke prima


Sterke punten:
bestelling van container is niet goed aangekomen via mail. maar ze hebben alles in het werk gezet om dezelfde dag toch nog een container te leveren. Dikke plus.